17 & 18 februari: feestjes en events

17 & 18 februari: feestjes en events   

De week is voorbij, tijd om je vrijheid te vieren! Dit weekend kun je terecht op de meest uiteenlopende feestjes en events. Hier een selectie uit de Rotterdamse opties.

Hele weekend

1. De Geheime Wintertuin
Vrijdag 17.00 - 23.00 u, zaterdag & zondag 13.00 - 23.00 u in Het Industriegebouw
Met een terras vol dennenbomen, een verborgen cocktailbar, hottub, lekker eten en heel veel onverwachtse verrassingen vormt De Geheime Wintertuin drie weekenden lang een kleine oase in de stad. Op vrijdag zorgt De Performance Bar vanaf 19.00 u voor muziek en theater. Zaterdag begin je de dag goed met ochtenddansjes, kun je naar het inloopspreekuur van de plantendokter en draait Club Gulfstream. Zondag sluit je je weekend goed af met een sunday roast en live muziek.
Entree: Op donatie
Facebookevent | WebsiteVrijdagavond

2. Kunstavond in het Witte de Withkwartier
18.00 - 21.00 u, Showroom MAMA, TENT Rotterdam, WORM Rotterdam, V2_Lab, Witte de With Center, CBK Rotterdam.
De kunstinstellingen in het Witte de Withkwartier openen vanavond hun deuren. Ontdek de hedendaagse kunst die ze te bieden hebben: van beeldende tot muziek, van fotografie tot film en meer. Een aanrader is de Kunstblock Tour (19.00-20.00 u) waarbij een gids je een highspeed-tour geeft langs alle highlights. Vervolgens kun je nog tot de vroege uurtjes terecht voor drankjes en dansjes in de straat.
Entree: Gratis
Facebookevent

3. The Flexican in Annabel
The Flexican is terug in Rotterdam en neemt zijn favoriete bangers mee. Dans je vanavond dus onverantwoord naar de Filistijnen bij Annabel.
Entree: 5 euro
Facebookevent


Zaterdagavond

4. BÄR is Burning (gaynight)
23.00 - 05.00 u, BAR
Het wordt dark en smokey in BAR's basement. Kom als je stoutste fantasie of wees je fabuleuze zelf: iedereen is welkom op dit extra hete feestje.
Facebookevent

5. Yardbird
Vanaf 23.00 u, BIRD
Vanavond klinkt onder de Hofbogen de dikste hiphop, r&b en futurebass. Vic Crezée maakt hier zijn rentree, bijgestaan door Yardbird-heroes Snelle Jelle en HEAZ.
Entree: 10 euro (regular/deur)
Website

6. Superdisco
Hele avond tot 04.00 u, onder Supermercado
Eerst was er Blender, toen kwam Trash, maar nu is het Superdisco in de kelder! House en techno hebben weer plaatsgemaakt voor herkenbare hits. Geen zorgen: het wordt niet te plat. Benieuwd wat je verder kunt verwachten? Lees hier het AD-artikel over de opening.
Facebookpagina
Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.