Wat er te ontdekken valt in De Geheime Wintertuin

Wat er te ontdekken valt in De Geheime Wintertuin   

Vanaf komende donderdag bloeit er een geheime stadsoase op in Rotterdam. Waar deze zich bevindt is nog onderdeel van het mysterie, maar wat er te beleven valt is inmiddels bekend. Een aantal highlights uit het programma.

Stille dansjes
Soms is het best fijn om je af te sluiten van de rest van de wereld, en dan komt Dansvoer als geroepen. Zet een koptelefoon op en doe je schaamteloze ding.
>Zaterdag 11 februari, vanaf 19.00 uLekker eten
Dagelijks is er een winterbarbecue en finger food. Op zondag kun je daarnaast aanschuiven voor de Sunday Roast met vlees van het spit en live muziek.Smile
Tijdens Garden Glory wordt 'de dag met een dansje beginnen' erg letterlijk genomen. Als je daarna nog niet vrolijk kijkt is Lachyoga op zondag misschien een idee.
>Zaterdag 18 februari, 9.00 – 12.00 u | Zondag 19 februari, 11.45 – 13.00 u (aanmelden)Groene vingers
Gaat het niet zo goed met je gebladerde huisgenoten? De plantendokter houdt op twee dagen een inloopspreekuur in de tuin. Wie de smaak te pakken heeft kan daarna een workshop stekken volgen.
>Zaterdag 18 en 25 februari, vanaf 15.00 u | Zaterdag 18 februari, 13.00 u (aanmelden)

De Geheime Wintertuin vind je de komende drie weken van donderdag tot en met zondag op een nog geheime locatie. Check voor het volledige programma en de laatste updates de website en facebookpagina van het event.
Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.