Loting tickets MTV EMA start vandaag!

Loting tickets MTV EMA start vandaag!   

Dat MTV in november naar Rotterdam komt wist je waarschijnlijk wel, maar hoe je aan kaartjes voor de awardshow in Ahoy komt was nog onduidelijk. Nu is dit dan eindelijk bekend: vandaag vanaf 12 uur start de kaartverkoop van zitplaatsen via een lotingssysteem. Dit is hoe het werkt.

Lucky few
De kaartverkoop loopt uitsluitend via Ticketmaster. Van woensdag 5 oktober tot dinsdag 11 oktober schrijf je je voor de loting in via www.ticketmaster.nl/mtvemas. De winnaars worden willekeuring geselecteerd en ontvangen op maandag 17 oktober een e-mailbericht met een unieke code. Deze code kan eenmalig worden gebruikt om een ticket te kopen (let op: maximaal 4 tegelijk). De kaarten met onbeperkt zicht op het podium kosten 95 euro per stuk, die met beperkt zicht 60 euro. Naast deze verkooptickets maakt MTV ook staanplaatsen beschikbaar voor de grootste en meest enthousiaste muziekfans. Meer informatie hierover volgt op dinsdag 18 oktober.


Foto: Vittorio Zunino Celotto/MTV 2015/Getty Images for MTV


Wat krijg je ervoor?

De MTV EMA is een van de grootste muziekawardshows ter wereld en vindt dit jaar voor de tweede keer in de geschiedenis plaats in Rotterdam. Hier worden de grootste sterren van het moment geëerd, awards uitgereikt in verschillende categorieën en kun je op onvergetelijke optredens rekenen. Dit jaar zijn onder andere Justin Bieber, Beyoncé, Adele, Kanye West, Rihanna, Coldplay en Martin Garrix genomineerd. Kijk hier voor de volledige lijst. De show wordt zondag 6 november vanaf 21.00 uur wereldwijd live uitgezonden vanuit Rotterdam Ahoy.MTV Music Week

Voorafgaand aan de MTV EMA vindt van woensdag 2 november t/m zaterdag 5 november de MTV Music Week plaats. Vier dagen lang wordt Rotterdam omgetoverd tot de stad der muziek. Tijdens de MTV Music Week komen alle verschillende genres aan bod, verdeeld over de stad in een verrassende setting en op de tofste locaties. Voor al deze optredens geldt een losse kaartverkoop. Kijk voor meer informatie op www.mtvmusicweek.nl.
Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.