Line-up Kralingse Bos Festival bekend!

Line-up Kralingse Bos Festival bekend!   

De ticketverkoop was al gestart, maar nu zijn ook de artiesten bekend die je op 27 april in het Kralingse Bos kunt verwachten. Het oranjefeestje wordt gevierd in 5 area’s. Zet je schrap voor een aantal indrukwekkende namen.

Dagduik stage
Bij de eerste stage wordt het dansen op elektronische muziek: Fritz Kalkbrenner, Jackmaster Recondite (live), Extrawelt (live), Agents of Time (live), Patrice Bäumel Modular DJ’s gaan er voor zorgen dat je niet stil kunt staan.

Gold Stage
Op de main staat een muzikale mix met grootheden van vroeger en nu. Denk: De Jeugd Van Tegenwoordig, A-Trak, Vengaboys, Trafassi, Cho, Adje, FS Green & MC Fit, Roelie Vuitton, Beumers, Losgeld, Mystery Guest en Koen Kardashian.Girls Goin' Wild
Meer zin in Urban? Ook daar wordt in het Kralingse Bos voor gezorgd. Girls Goin’ Wild neemt Diaz & Bruno, Jayh Badd Dimes F1rstman, Fabrie & Paolo Converse en David Ghetto Afro Bros mee voor hete dansjes in het groen.

Vunzige Deuntjes
Voor de nodige meezingens is Vunzige Deuntjes natuurlijk van de partij met Don De Baron, SMP, Djoevenile, Rody G, Mr Nice Guy, Jack Jameson, Sojuju, Fano en Julian Jermain.

Boathouse
Tot slot is er nog een intieme setting waar je je terug kunt trekken. In de Boathouse zorgen Leroy Styles, Roog, Brothers In The Booth, Vinny James, Baggi, Nour en MC Gee voor de vrolijke noot.Meer weten?

Ga voor de laatste informatie en updates naar de website of facebookpagina van het event. Een overzicht van alle Rotterdamse koningsdagfestivals vind je hier.
Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.