Manu Chao op Rotterdam Unlimited

Manu Chao op Rotterdam Unlimited   

woensdag 17 april 2013
Het nieuwe city-event Rotterdam Unlimited haalt de levende legende Manu Chao naar Nederland. Zaterdag 15 juni staat Manu Chao op het podium wat speciaal voor dit stadsspektakel op de fontein van het Rotterdamse Hofplein is geplaatst. De Fransman met Spaanse roots geeft voor het eerst sinds tien jaar weer een concert in Nederland.

Manu Chao op het Hofplein
Manu Chao geeft samen met zijn nieuwe groep La Ventura het zomergevoel met volle overtuiging weer. Zijn muziek brengt tal van genres samen. Van reggae, ska, latin, flamenco en punk tot zelfs zeemansliederen; het wordt een festivalmix om nooit te vergeten. Manu Chao scoorde hits met Bongo Bong, Me Gustas Tu, Clandestino, Welcome to Tijuana en Desaparecido, maar zijn live optredens maken hem helemaal onsterfelijk. In 2003 stond Manu Chao op Pinkpop, zijn laatste show in Nederland tot nu. Manu Chao La Ventura staat zaterdag 15 juni om 20.30 uur op het Hofplein. Het concert is evenals alle buitenprogrammering van Rotterdam Unlimited gratis toegankelijk.Rotterdam Unlimited

Rotterdam Unlimited dompelt de stad zes dagen lang onder in de nieuwste ontwikkelingen uit de grote stad op het gebied van muziek, dans, letteren, theater en carnaval. Eerder werden al optredens bekend gemaakt van hitzanger Asaf Avidan, salsa-explosie Los Van Van, rapper Blitz the Ambassador en Osibisa, de absolute hitformatie uit de jaren zeventig.

foto: Facebook account Manu Chao