Programma Rotterdam Water Weekend bekend!

Programma Rotterdam Water Weekend bekend!   

Van 30 juni t/m 2 juli veranderen de Rotterdamse wateren in een festivalterrein vol activiteiten. Met workshops, toneelvoorstellingen en muziekoptredens is er voor iedereen wat te beleven. Dit staat je te wachten in en rond het Maritiem district en de Rotte.

Frisse duik
Het event opent met een Waste Ballet Act, muziek van Roots & Routes en een eilandrit in piratenstijl. De rest van de dagen kun je zelf het water in met drakenbootwedstrijden, twee zwemwedstrijden, rondvaarttochten en ontspanning op de pop-upeilanden. Verder verandert de kade in een Strand aan de Rotte en worden er verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd.Schoon begin

Voordat het evenement begint wordt er op 25 juni een grote schoonmaak in de Rotte gehouden. Als je de duikers en suppers wilt helpen kun je je hiervoor aanmelden via de website. Met het verzamelde afval wordt uiteindelijk een groot kunstwerk bij de Noorderburg gemaakt.

Praktisch
Het Rotterdam Water Weekend vind je van 30 juni tot en met 2 juli op verschillende locaties rond de Rotte en het Maritiem district. Het evenement is gratis toegankelijk. Check voor meer informatie en de laatste updates de website van het event.
Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.