Reggae Rotterdam maakt nieuwe namen bekend

Reggae Rotterdam maakt nieuwe namen bekend   

Ben jij klaar voor het allereerste open air reggae festival van Rotterdam? Deze week maakte Reggae Rotterdam vijf nieuwe namen van de line-up bekend. Eerder werd al bekendgemaakt dat Alpha Blondy & The Solar System op 30 juli het podium zullen betreden. Check de nieuwe namen hieronder.

Kenny B
Kenneth Bron, oftewel Kenny B, ofwel de Surinaamse zanger met de meeste nummer één hits in eigen land is gestrikt om zijn grootste hits voor je te zingen.Beenie Man
Hij werd al onderscheiden met een Grammy-award voor Beste Reggae Album en wordt de King of Dancehall genoemd. Oordeel deze zomer zelf of deze bewering waar is!

Meer namen
Ook de Rotterdamse soulqueen Sabrina Starke, de Jamaicaanse reggaezanger Eek-A-Mouse en dancehallzangeres en -dj Sister Nancy komen hun kunsten vertonen tijdens het festival.

Praktisch
Je vindt Reggae Rotterdam op 30 juli van 13.00 u tot 23.00 u in Het Park bij de Euromast. Tweede fase tickets zijn te koop vanaf €35 en kids tot en met 10 jaar mogen gratis naar binnen. Check voor meer informatie en de laatste updates de website en facebookpagina van het evenement.
Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.