Romantische filmavondjes met Roffa mon Amour

Romantische filmavondjes met Roffa mon Amour   

Van woensdag 19 tot en met zondag 30 juli is Roffa mon Amour weer terug op het dak van de Hofbogen. In je strandstoel onder de sterrenhemel is dit natuurlijk de ideale date voor de zomer. Maar er is meer...

Silent cinema
Roffa mon Amour is een silent cinema, wat inhoudt dat je met een koptelefoon op geniet van de film die je voorgeschoteld krijgt. Hoe het programma er dit jaar precies uitziet is nog niet bekend, maar op het festival is in ieder geval een superdiverse selectie aan filmgenres te zien. Daarnaast is er ’s middags ook van alles te beleven. Zo kon je de afgelopen jaren onder andere rondstruinen over de vintage markt, drankjes doen bij de rooftopbar en dansen op muziek van bands en dj’s.


Foto: Freek van Arkel

Uniek filmavondje
Naast het buitenfestival organiseert Roffa mon Amour ook filmavonden op binnenlocaties. Zo is er elke tweede woensdag van de maand 'RMA monthly', waarbij films van opkomende regisseurs in meerdere bioscopen door het hele land op exact hetzelfde moment worden vertoond. Daarnaast zijn er de #TBT screenings waar je de eerste films van nu wereldberoemde regisseurs kunt zien. De volgende #TBT vind je 23 februari bij KINO.


Foto: Bas Czerwinski

Meer weten?
Check voor meer informatie en het complete filmprogramma www.roffamonamour.com.
Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.