Toffler pakt uit!

Toffler pakt uit!   

Groter, maar even intiem. Dat is het derde Toffler Festival. Met technohelden, foodtrucks en zelfs een insmeerteam.

Nieuwe ervaring
Vanaf het begin in 2015 staat Toffler Festival voor kwaliteit. “We luisteren goed naar onze bezoekers”, zegt Joey Seton van Toffler. “Daarom zijn de toiletten nu gratis. Ook aan het decor, de randprogrammering en vooral de line-up is veel aandacht besteed.” Zo zijn er twee full colour lasers met een LED-scherm bij de mainstage. Nieuw zijn het insmeerteam voor zonbescherming, een massage door de technotherapeut, een photobooth voor mooie herinneringen en een cocktailbar. De helft van het terrein is overdekt, dus bij regen sta je ook nog goed. Verder kan er dit jaar helemaal om de vijver worden gelopen. Vlakbij het water staan de foodtrucks met tafels en bankjes. Joey: “Er is veel verschillend aanbod en de omloopsnelheid is heel hoog. We verwachten geen grote rijen of tekorten.”


Foto: Hannah Rosalie

Internationale line-up

Op het podium kun je buitenlandse dj-namen als Dave Clarke, Ben Sims en het Duitse duo Pan-Pot verwachten. Jamie Jones en Joseph Capriati sluiten back to back af op de mainstage van 20.00 tot 23.00 uur. Volgens de organisator een unicum: "Drie uur lang kun je in één flow komen. Jones is meer van de house en Capriati is van de iets hardere techno. Echt lekkere dansmuziek.” De verwachting is dat het publiek al vroeg komt, want populaire namen als Paula Temple, Patrick Topping en Dave Clarke draaien al vroeg.

Rotterdam represent
Ook oudgedienden Michel de Hey en Benny Rodrigues zijn erbij. Zij kennen de stad en doen volgens Seton niet onder voor de buitenlanders. Ook de dj’s die veel in Toffler draaien als Sandeep, Joey Daniel, De Sluwe Vos, Wouter S en Karim Soliman helpen de goede sfeer van de club in de tunnel onder het Weena op het festival tot leven te wekken.Praktisch

Toffler festival vind je 20 mei in het Roel Langerakpark. Tickets zijn nog te krijgen. Je kunt met de gratis pendelbus richting het park en na afloop weer terug. Check voor meer informatie en de laatste updates de website of facebookpagina van het event.

>Lees het hele artikel in de Metro van donderdag 18 mei.

Foto header: Brian Lubking
Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.