Uitkijken naar: strandfestival CuliNESSE

Uitkijken naar: strandfestival CuliNESSE   

Op het strand aan de Zevenhuizerplas kun je deze zomer drie dagen genieten van culinaire hoogstandjes en optredens van bekende artiesten. Dit is wat er al bekend is over CuliNESSE.

Dansen in het zand
Verwacht twee podia met muziek van bekende en talentvolle artiesten. Op het hoofpodium kun je in ieder geval rekenen op optredens van The Golden Earring, Miss Montreal, Memphis Maniacs, Di-rect en Handsome Poets. Daarnaast ontdek je op de Sunset Stage aanstormend talent. Wie hier tussen zullen zitten is nog niet aangekondigd.Terras hoppen
Tussen de optredens door plof je neer op een van de terrasjes om te genieten van gerechtjes door restaurants uit de buurt. Proef bijvoorbeeld tapas van Van S, de culinaire kunstwerkjes van De Nieuwe Polderkeuken, ga voor een perfecte wijn-spijs combi van De Prins van Terbregge, of neem van alles een beetje.

Eilandje
Nieuw dit jaar is De Waterbar: een bar in de Zevenhuizerplas. Hier bestel je drankjes terwijl je een ideaal uitzicht op het hoofdpodium hebt.Zin in?

CuliNESSE vind je van vrijdag 17 tot en met zondag 19 augustus op het strandje aan de Zevenhuizerplas in Nesselande. Check voor meer informatie en de laatste updates de website of facebookpagina van het event.

Foto's: Evert Buitendijk Fotografie
Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.