De Onderzeebootloods als hardstyle-tempel

De Onderzeebootloods als hardstyle-tempel   

Naast een hondenparade, technofestival, cultureel wielerfestijn en bierfeest staat er dit weekend nog een ander opvallend evenement op de agenda. Bij het RDM vind je Rotterdams eerste hardstylefestival in de buitenruimte. Dit staat je te wachten op Loudfest.Maximale beleving
“Het leuke is dat Loudfest zowel een in- als outdoor evenement is”, vertelt Elizabeth Dijkhuizen van b2s. “En dat er van 's middags tot ’s avonds lekker gestampt mag worden.” Vorig jaar was de eerste editie van Loudfest in Delft, maar nu is gekozen voor de rauwe RDM Onderzeebootloods op Heijplaat. Het terrein wordt omgetoverd tot een ware raw-hardstyletempel met drie podia. De bass ga je voelen, net als de harde kicks. Zeecontainers zullen schudden en de roestige kranen op Heijplaat denderen mee op de keiharde beats. Naast helden als Radical Redemption, Adaro en Warface is ook resident B-Front aanwezig. Natuurlijk is er gedacht aan degenen die het nog wat harder willen met acts als Rebelion, E-Force en Delete.

Praktisch
Loudfest vind je zaterdag 20 mei vanaf 13.00 u in en rond de RDM Onderzeebootloods. Er zijn nog kaarten te krijgen. Ga voor meer informatie en de laatste updates naar de website of facebookpagina van het event.

> Dit artikel verschijnt in de Metro bijlage van donderdag 18 mei.
Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.