Zakelijke homepage


Rotterdam Festivals coördineert het evenementenbeleid in Rotterdam en stimuleert de cultuurparticipatie van Rotterdammers. Wij realiseren een karakteristiek festivalaanbod en een breed publiek voor kunst en cultuur in Rotterdam.
EVENEMENTENKALENDER Evenementenkalender
Op basis van de aangedragen plannen stelt Rotterdam Festivals ieder jaar een evenementenkalender samen die het overgrote deel van de Rotterdammers bereikt en steeds meer mensen van buiten de stad verleidt om Rotterdam een bezoek te brengen. Bekijk de evenementenkalender 2016 hier.
lees meer
MANIFESTATIE 2015-2016 Manifestatie 2015-2016
Met de wederopbouw als inspiratiebron brengen we in de periode tussen oktober 2015 en juli 2016 een ode aan de stad van toen, vieren we de stad van nu en kijken we vooruit naar de stad van de toekomst. Rotterdam viert de stad!
lees meer
WAT WIL HET PUBLIEK? Wat wil het publiek?
Op zondagmiddag 13 september werd het eerste exemplaar van de publicatie Wat wil het publiek? Rotterdam, cultuur en publiek in kaart gebracht overhandigd aan Adriaan Visser, wethouder Wethouder Financiƫn, Binnenstad, Cultuur en Sport tijdens de borrel ter opening van het culturele seizoen.
lees meer

Volg ons op...

Blijf op de hoogte en volg onze publieke activiteiten via Social Media of abonneer je op onze zakelijke of persnieuwsbrief.