Zakelijke homepage


Rotterdam Festivals coördineert het evenementenbeleid in Rotterdam en stimuleert de cultuurparticipatie van Rotterdammers. Wij realiseren een karakteristiek festivalaanbod en een breed publiek voor kunst en cultuur in Rotterdam.
LOCATIEPROFIELEN Locatieprofielen
Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw evenement? Bekijk dan de locatieprofielen, met informatie over o.a. het karakter en de omgeving van de plek, de gewenste programmering, capaciteit, vluchtwegen, etc.
lees meer
(ONLINE) CULTUURAGENDA (Online) cultuuragenda
Vanaf nu kun je jouw activiteit gemakkelijk aanmelden voor de culturele agenda van Rotterdam via een online formulier. Na goedkeuring van de redactie wordt deze dan automatisch opgenomen in de online agenda's van Rotterdam Tourist Information, Uitagenda Rotterdam én VVV Nederland.
lees meer
OPROEP PLANNEN 2017 Oproep plannen 2017
Festivals brengen mensen samen en maken de stad levendig en aantrekkelijk. Rotterdam wil zich blijven onderscheiden als interessante en karakteristiek festivalstad mét kwalitatieve evenementen. Organisatoren die hieraan een bijdrage willen leveren nodigen we van harte uit om hun plannen voor 2017 bij ons in te dienen.
lees meer