Het belooft een zinnenprikkelend festivaljaar te worden

ALL CAPS 2022 HR © Fleur Beerthuis (113)
All Caps ©Fleur Beerthuis

In Rotterdam gaan we voor een stad die aan alle kanten bruist en leeft. Waar altijd, voor iedereen, iets te doen is. Rotterdam Festivals heeft de opdracht daarvoor te zorgen. Met veel aandacht stellen wij de festivalkalender samen. Daarbij streven we naar een gevarieerd aanbod, dat past bij Rotterdam. Rauw, internationaal, vernieuwend. Het ene moment groots en meeslepend, het andere klein en intiem. We onderhouden wat goed is, maar bewegen ook mee met de veranderingen in de stad, door te investeren in spannende, innovatieve ideeën. We zijn dan ook altijd nieuwsgierig naar nieuwe plannen. Als festivalorganisator kun je bij ons terecht. We adviseren en ondersteunen, denken mee en maken mogelijk. En gaan vól voor de projecten waar we in geloven!

Samen gaan we voor maximale impact!

Heb je plannen om een evenement te organiseren in Rotterdam? Dan start je bij Rotterdam Festivals. Wij hebben het overzicht over alle evenementen en festivals in de stad. Daardoor kunnen we je helpen bij het positioneren van jouw evenement. We kunnen meedenken over doelgroepen die voor jou kansrijk zijn. Adviseren over planning en productie. En je de weg wijzen als het gaat om zaken als vergunningen, verzekeringen, locaties en financiële ondersteuning. We dagen je óók uit om na te denken over de maatschappelijke waarde van je evenement, en hoe je deze duurzamer, toegankelijker, inclusiever en innovatiever kunt maken. Samen gaan we voor maximale impact!

Achtergrondverhaal

Entreegeld vragen zonder je publiek te verliezen

KA Rotterdamfestivals Leon 7765

Festival Baroeg Open Air had in 2019 zijn eerste betaalde editie. Waarom besloot directeur Leon van Rijnsbergen om entreegeld te vragen? Hoe reageerden de bezoekers? En werd Baroeg Open Air 2019 een succes? Leon van Rijnsbergen: ‘De sfeer was als vanouds.’

Achtergrondverhaal
KA Rotterdamfestivals Leon 7765

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petra Kalkman
Petra Kalkman Management Assistente Team Festivals 06 18 66 59 81