De website van Rotterdam Festivals maakt gebruik van cookies. Meer informatie over ons cookiebeleid

Dans je dit najaar warm met de beste dj's, in de gekste settings op de meest bijzondere locaties. Dit zijn de festivals die je niet wilt missen.

Evenementen

Crazy Sexy Cool Halloween Festival

za 28 oktober Zuiderpark

Het allereerste outdoor Halloween festival van Rotterdam brengt een flinke line-up naar het Zuiderpark. De house/eclectic-, urban- en techno stages zijn warm en overdekt. Bovendien zijn het de enige plekken waar je veilig bent. Daarbuiten zouden er wel eens monsters op je kunnen wachten...

Meer informatie
dj's

Haunted

za 28 oktober Onderzeebootloods

Tussen de roestige kranen, verlaten werven en donkere scheepswrakken popt een nieuw hardstyle festival op. Pak je meest freaky outfit alvast uit de kast en kom dansen tot je niet meer kan.

Meer informatie
dj

Toffler Indoor Festival

za 25 november Onderzeebootloods

Toffler is terug in de Onderzeebootloods! Verwacht een groots technospektakel met nationale en internationale acts. De nadruk ligt op Rotterdamse dj’s en grote namen uit de technoscene.

Meer informatie
Overzicht festival

Blijdorp Winterfestival

za 2 december Van Nelle Fabriek

Binnen- en buitenstages, muziek, kunst en foodstands in een iconisch Rotterdams gebouw. De Van Nelle Fabriek verandert in een winters paradijs, waar techno, livemuziek en hiphop de boventoon voeren.

Meer informatie
Met z'n allen in de iglo