De website van Rotterdam Festivals maakt gebruik van cookies. Meer informatie over ons cookiebeleid

De griezeligste dag van het jaar staat voor de deur! In Rotterdam worden je vooral op 28 oktober de stuipen op het lijf gejaagd. Dan gaat de klok een uur terug en is het extra lang nacht... We zetten de engste Halloween evenementen voor je op een rijtje. De pagina wordt in de aanloop naar de feestdag verder aangevuld.

Evenementen

Crazy Sexy Cool Halloween Festival

za 28 oktober Zuiderpark

Het allereerste outdoor Halloween festival van Rotterdam vind je in het Zuiderpark. Hier dans je op helden uit verschillende genres en wachten monsters je op in het duister. Kostuums worden gewaardeerd.

Meer informatie
dj's

Haunted

za 28 oktober Onderzeebootloods

Tussen de roestige kranen, verlaten werven en donkere scheepswrakken popt een nieuw hardstyle festival op. Pak je meest freaky outfit alvast uit de kast en kom dansen tot je niet meer kan.

Meer informatie
dj

BAR of the living dead

za 28 oktober BAR

Er is paniek in het land: de doden komen tot leven. Barricadeer jezelf bij BAR en vier je laatste avond met dansjes op muziek van Cinnaman (De School, Amsterdam), Le Romph, Vercetti Technicolor & Antoni Maiovvi (Giallo Disco Records).

Facebookevent
Zombie

35 & Still Alive Halloween editie

za 28 oktober Rotown

De dansavond voor iedereen die 30+ is (of zich zo voelt) pakt uit op deze angstaanjagende zaterdag. Hijs je in je griezeligste pak en kom dansen op muziek uit verschillende decennia.

Facebookevent
Pompoen

Halloween 2017

za 28 oktober Café De Zondebok & 't Zwarte Schaap

Dit legendarische café in de Witte de Withstraat geeft zijn jaarlijkse freaky feestje. Trek een monsterlijk pakje aan en kom dansen in de kroeg.

Facebookevent
Zondebok

Patrick's Final Fright Night

za 28 oktober De Unie

Het laatste XXL feest sluit De Unie af zoals het begonnen is: met een optreden van Jamai. Verder kun je onder andere DeeDee, Belle Dommage en Patty La Vedetti verwachten. En dat alles natuurlijk in horror stijl. Dos jezelf ook uit, want de beste outfit wint een prijs.

Facebookevent
Fright Night