De website van Rotterdam Festivals maakt gebruik van cookies. Meer informatie over ons cookiebeleid

December is in zicht! Dat betekent dat we uit kunnen kijken naar de laatste dag van het jaar. In Rotterdam wordt oud & nieuw uitbundig gevierd. We zetten de grotere feesten en evenementen voor je op een rij. [Noot: deze lijst wordt in de aanloop naar 31 december verder aangevuld]

Evenementen

Het Nationale Vuurwerk

zo 31 december Boompjeskade

Bewonder de grootste vuurwerkshow van Nederland in Rotterdam! Precies om middernacht barst het spektakel los boven de Erasmusbrug. De show is gratis te bekijken vanaf de Boompjeskade. Dit jaar wordt er tussen 18.00 en 19.00 uur voor het eerst ook een kinder-nieuwjaarsnacht georganiseerd.

Meer informatie
Vuurwerk

Nachtduik

zo 31 december Ahoy Rotterdam

Na een uitstapje naar Annabel vorig jaar is Nachtduik terug in de vertrouwde nieuwjaarssetting. Met house en techno dj's in een groots decor.

Meer informatie
Confetti

Tiktak New Years Eve

zo 31 december Maassilo

Eclectisch evenement met een grootste line-up. Onder anderen Broederliefde, Boef, ChildsPlay, Lil Kleine, Sevn Alias, SBMG, Jonna Fraser en Ronnie Flex treden hier op.
Foto: Timothy VP

Facebookevent
Tiktak NYE

Vunzige deuntjes x Dope Boys NYE

zo 31 december Factory010

Kom toasten, champagne drinken en het nieuwe jaar in dansen op een eclectische mix van toen, nu en de toekomst. Met onder anderen Dj Abstract, Yung Felix en HATO. De volledige line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Facebookevent
Artwork

Contra NYE

zo 31 december BAR

CONTRA is terug! En wel met een flink feest bij BAR. In drie areas dans je hier het nieuwe jaar in. ANTAL, Detroit Swindle en Makam zijn al aangekondigd. Wie de line-up verder aanvullen wordt nog bekendgemaakt, maar je kunt in ieder geval rekenen op een aantal aangename verrassingen.

Facebookevent
Artwork

Studio '18 NYE

zo 31 december BIRD

Ga voor één nacht mee naar het New York van eind jaren zeventig en de legendarische club Studio 54. In drie areas klinkt funk, soul, hiphop, r&b, house en disco in de breedste zin. Hoe kan het ook anders met hosts als In Living Color, The Black Disco Reboot en Yardbird.

Facebookevent
Borrel

Anna 2000 NYE

zo 31 december Annabel

In drie zalen komen de beste hiphop en r&b platen van de afgelopen 30 jaar voorbij. Met onder anderen The Flexican, FS Green, Hip-Hop 2000 en Sjansie Dansi.

Facebookevent