;

Cultureel partnerschap

Samen werken we aan een cultureel aantrekkelijke stad. Ontvang als Cultuurpartner gegarandeerd redactionele aandacht en maak gebruik van alle voordelen om je bereik te vergroten.
Jonaharnischmachercircusstad07 05 23 DSC1690
Spring naar hoofdinhoud

Een groter publieksbereik

Creatieve cultuurmakers, culturele instellingen en festivalorganisatoren zorgen ervoor dat Rotterdam een interessante metropool blijft, waar altijd iets bijzonders te beleven is. Samen met cultuurpartners werken we aan een aantrekkelijke stad en zorgen we ervoor dat een zo groot en divers mogelijk publiek gebruikmaakt van het culturele aanbod in Rotterdam. Uitagenda Rotterdam bestaat mede dankzij de samenwerking met culturele instellingen, organisaties en festivals in Rotterdam.

 

De sector heeft jaren terug met elkaar afgesproken dat het als stad van belang is om één gezamenlijk platform te hebben met het complete cultuuraanbod. Vanuit deze joint marketing gedachte creëren we een zo groot mogelijk publieksbereik. Iedereen draagt daar zijn steentje aan bij, naar draagkracht. Het cultureel partnerschap biedt bovendien benefits op individueel niveau.

Vergroot je bereik, word cultuurpartner

Als Cultuurpartner ontvang je gegarandeerd minimaal 80% van het betaalde tarief aan redactionele aandacht in de uitingen van Uitagenda Rotterdam zoals in het magazine, de Uitmails en op social media. Daarnaast ontvang je als cultuurpartner korting op betaalde content (zoals advertenties) bij onze eigen kanalen én externe media (zoals Culturele Affichering Rotterdam - CAR). Ook deelname aan kennissessies/bijeenkomsten binnen het Rotterdamse culturele netwerk horen bij het pakket. 

Lees hier alles over cultureel partnerschap.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Mariska van Elsen
Manager Cultuurparticipatie / Onderzoek & Expertise 06 18 66 59 64