;

Vraag je financiële bijdrage aan

Wat goed dat je een evenement wilt organiseren in de stad! Via Rotterdam Festivals kun je in aanmerking komen voor een financiële bijdrage voor jouw festival of evenement. Zo werken we samen aan de allerbeste evenementen voor de stad. Bekijk of en hoe je in aanmerking komt.
Publiek danst en zingt tijdens WOO HAH festival 2020
Spring naar hoofdinhoud

Check welke evenementen in aanmerking komen

Wat voor soort evenementen komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van Rotterdam Festivals? Organisatoren van publieksevenementen kunnen bij ons terecht. Dat betekent dat je evenement publiek toegankelijk is voor een culturele beleving. Én wordt gehouden binnen een afgebakende plek en tijd. 

 

Dit zijn de algemene eisen:

Algemene eisen: wat voor soort evenementen komen in aanmerking voor een financiële bijdrage

Financiële bijdrage

Rotterdam Festivals kan jou helpen met een financiële bijdrage. Zo zorgen we samen voor het allerbeste festival- en cultuuraanbod voor de stad. Franc Faaij van Rotterdam Festivals weet alles over de financiële bijdrage en beantwoordt de meest gestelde vragen.

Tips voordat je gaat indienen

Franc Faaij werkt bij Rotterdam Festivals. Samen met zijn collega's bekijkt en beoordeelt hij alle aanvragen voor financiële ondersteuning. Hij heeft vier tips voor jou als organisator, voordat je je aanvraag indient. 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Franc Faaij
Senior projectleider festivals 06 18 66 59 82