;

Evenement organiseren

Je wilt een evenement organiseren in Rotterdam. Wat goed! Rotterdam Festivals is jouw partner, van allereerste idee tot uitvoering. Wij zoeken samen naar een geschikte locatie, adviseren je over je plan, de vergunningen en kunnen je financiële ondersteuning bieden. Ook dagen we je uit om innovatief met je evenement aan de slag te gaan op het gebied van duurzaamheid, toegankelijkheid en inclusie.
Publiek danst en zingt tijdens WOO HAH festival 2020
Spring naar hoofdinhoud

Vind je locatie

Waar ga jij jouw evenement organiseren? Of je nu al een locatie op het oog hebt, of nog op zoek bent; Rotterdam Festival kent alle spelregels voor het gebruik van evenementenlocaties. We weten hoe gewild bepaalde plekken zijn. En we helpen je om dé ideale locatie te vinden.

Een vergunning aanvragen

Voor het organiseren van een evenement in Rotterdam is het juiste papierwerk een vereiste. Dat betekent een goed en doordacht plan dat aansluit op wat Rotterdam nodig heeft. Én de juiste evenementenvergunning. Wij weten wat er nodig is en helpen je graag op weg.

Vraag je financiële bijdrage aan

Wat goed dat je een evenement wilt organiseren in de stad! Via Rotterdam Festivals kun je in aanmerking komen voor een financiële bijdrage voor jouw festival of evenement.

Maatschappelijke impact

Rotterdam Festivals pakt een voortrekkersrol, door actief te sturen op het verder vergroten van de maatschappelijke impact van festivals. Samen met de cultuurmakers in de stad en met gemeente Rotterdam zetten we in op de thema’s duurzaamheid en toegankelijkheid en inclusie.