;

Cultuur- en Festivalborrel 2023

14 september 2023

Kijk hier terug op de mooie en inspirerende Cultuur- en Festivalborrel 2023.
Spring naar hoofdinhoud

De Cultuur- en Festivalborrel van dit jaar zit er alweer op! Wat een geweldige middag is het geweest bij de fantastische plek en vrijstaat Weelde. Wat blijft het indrukwekkend om zoveel relaties in de culturele sector bij elkaar te zien en samen te proosten op een levendige stad.

Indrukwekkend om zoveel relaties in de culturele sector bij elkaar te zien

Verschillende kunstdisciplines kwamen aan het begin van de borrel bijeen aan de hand van een mash-up, georganiseerd door Carina Fernandes. Na deze indrukwekkende mash-up werden we meegenomen in de uitdagingen en de kansen binnen de Rotterdamse sector door Renske Satijn. Ook wethouder Said Kasmi kwam traditiegetrouw aan het woord en bedankte de makers, creatieven en organisatoren die Rotterdam laten bruisen. De Cultuurpenning ging naar Artistiek directeur Harry Hamelink van Motel Mozaïque en Nicole van Dijk van Stichting Wijkcollectie ontving de Doro Siepelprijs. Nogmaals van harte gefeliciteerd en veel dank voor het mooie werk dat jullie verrichten!

Natuurlijk was er ook volop gelegenheid om alle cultuur- en festivalsrelaties te ontmoeten en elkaar te inspireren. Wij hebben (oude) bekenden gezien en maakten kennis met nieuwe relaties binnen de sector. Heb je helaas toch de borrel moeten missen? Geniet alsnog van de fantastische aftermovie (en foto recap) hier onder!

Speech Renske Satijn

Speech Renske Satijn

Renske Satijn, directeur van Rotterdam Festivals, gaf een inspirerende speech als aftrap van de netwerkborrel. Het hele verhaal is gepubliceerd op onze website en lees je via onderstaande link.

Aftermovie Cultuur- en Festivalborrel Videograaf: Patrick van der Scheer- Zoo-Elements
Fotograaf: Guido Pijper