;

Dit was de Zomer op Zuid!

De spetterende Zomer op Zuid verdient een mooie afsluiting. Met trots zijn de resultaten gepresenteerd van afgelopen zomer.

De resultaten van de Zomer op Zuid zijn 6 november gepresenteerd tijdens de feestelijke afsluiting in Café Dox. Tijdens deze mooie afsluiter heeft Wethouder Said Kasmi zijn waardering uitgesproken. Renske Satijn: "De resultaten laten zien dat investeren in culturele programma’s in een gebied bijdragen aan het aantrekkelijker maken van dat deel van de stad. Het deed ons goed dat we veel enthousiaste bezoekers uit Rotterdam en ver daarbuiten hebben kunnen laten genieten van de culturele kracht van Zuid”.

 

Het was bijzonder om met iedereen zoveel culturele events te beleven op Zuid. Vier maanden lang met 75 programma's. Festivals, architectuur, street culture, familie, muziek, kunst, film, food, dans en theater. We zijn trots op dit resultaat! Iedereen die heeft bijgedragen aan de Zomer op Zuid, heel veel dank! Jullie hebben de Zomer op Zuid tot een succes gemaakt.✨

Lees ons

Interactief evaluatieverslag

Africanfood @Zouflebouf.Photography 38

Lees alles over de Zomer op Zuid; interviews met programmamakers, foto's, video's, onderzoeksresultaten en nog veel meer in ons evaluatieverslag.

Klik hier voor het evaluatieverslag
Africanfood @Zouflebouf.Photography 38

In onderstaande film zijn ook resultaten van de Zomer op Zuid te zien. Klik op onderstaande video of bekijk de Zomer op Zuid evaluatie video op YouTube.

Zomeropzuid Rosaquistphotography 20 Augustus 2023 005