;

Rotterdam geeft officiële aftrap voor de Grand Départ van de Tour de France Femmes avec Zwift 2024

19 april 2024

Spring naar hoofdinhoud

Donderdag 18 april was het Yellow Thursday! Rotterdam kleurt langzaam geel en we leven toe naar de Grand Départ van de Tour de France Femmes avec Zwift 2024. Dit is een samenwerking tussen de steden Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. Van 11 tot 13 augustus vindt de start van de Tour de France Femmes avec Zwift plaats in Rotterdam en barst er een prachtig sportief programma los.

We zien de vrouwentour als méér dan alleen een sportevenement. Samen met onze Rotterdamse cultuurpartners warmen we de stad, de Rotterdammers en de bezoekers op voor een sportief én cultureel programma. Rotterdam is een gastvrije en levendige stad in aanloop naar en tijdens de start van de Tour de France Femmes. Rotterdam Festivals wil als partner van Rotterdam Topsport en dit sportieve evenement de bezoekers van Rotterdam een warm welkom heten. Om te kijken, mee te doen en te genieten van een levendige stad.

 

Wij bundelen al het mooie aanbod op https://www.uitagendarotterdam.nl/ontdek/tour-de-france-femmes-in-rotterdam/

 

Aanmelden evenement
Heb je cultureel aanbod in aanloop daar het sportevenement passend bij dit thema? Meld je aanbod dan aan op uitagendarotterdam.nl/aanmelden.
 

 

Watch the Femmes