;

Workshop 'Grip op je Financiën' voor starters

20 februari 2024

17.00 - 20.00 (externe locatie)

Als gepassioneerde evenementenorganisator ben jij de drijvende kracht achter de bruisende evenementen die Rotterdam tot de stad maken waar we trots op zijn. Jouw creativiteit voegt innovatieve ideeën toe en verrijkt de Rotterdamse communities met datgene wat nog ontbreekt. Als startende ondernemer ben je echter niet alleen bezig met het creatieve aspect, maar draag je ook de verantwoordelijkheid voor de financiële gezondheid van jouw initiatief. Wij begrijpen dat dit niet altijd eenvoudig is, en daarom staan we klaar om je te ondersteunen!
 
Alexander Ramselaar van Cultuur en Ondernemen zal tijdens deze workshop jouw financiële situatie in kaart brengen en meedenken over de financiële keuzes voor de toekomst. Verschillende aspecten komen aan bod, zoals het opstellen van een gezonde projectbegroting, een balans en een winst- en verliesrekening. Daarnaast behandelen we hoe je goed onderbouwde prognoses maakt en een beter inzicht krijgt in de risico's voor jouw organisatie. Hoe kun je financiële toekomstplannen maken en je voorbereiden op onverwachte kosten?

Het wordt een interactieve sessie met volop gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. We hopen je daar te zien!

 

Meld je snel aan, want het aantal plekken voor deze werksessie is beperkt.